Miért tőlünk?
 • Minden raktári termékünket legfeljebb 4 munkanap alatt házhoz visszük, mindössze 490 Ft-ért
 • Fizethetsz bankkártyával vagy utánvéttel
 • 30 000 Ft felett a szállítás ingyenes!
 • 18 éves szakmai tapasztalat biztosítja termékeink kiváló minőségét
 • A Mylens.hu-val könnyen, gyorsan, kényelmesen hozzájutsz kontaktlencséidhez
 • Beállítható Automata Újrarendelési emlékeztető - hogy sose fogyj ki kedvenc kontaktlencsédből

figula-eniko.jpg 

A Mylens.hu szuper! Kevesebb mint 5 perc alatt leadtam a rendelésemet a kontaktlencséimre! Mivel nagyon elfoglalt vagyok nekem tényleg sokat számít, ha időt spórolhatok és nem kell a szemészeten fél napot töltenem mire megkapom a kontaktlencséimet. A Mylens.hu gyors és időt spórol nekem, mert a rendelésem a munkahelyemre érkezett és azonnal használhattam az új lencséimet. Köszönöm nektek!


Figula Enikő,
Budapest

kovacs-zsanett.jpg 

A Mylens.hu weboldal azért tetszik, mert nagyon könnyen használható. Jó, hogy egyszerűen kezelhető és azt találom meg az oldalon amit valóban keresek, plusz még az áraik is szuperek. Pozitiv csalódás volt, hogy a rendelésemet korábban megkaptam mint amikorra vártam, ezért nagyon elégedett vagyok velük.


Kovács Zsanett,
Budapest

szabo-edit.jpg 

A barátnőmtől hallottam a Mylens.hu ról. Korábban még nem vásároltam kontaktlencsét a neten, de ha tudtam volna, hogy ilyen egyszerű, ilyen gyorsan megérkezik, nem kell sorbanállnom, mert házhoz szállítják..ráadásul még spórolok is vele...Örülök, hogy rátaláltam. Legutóbb fél éves adagot vettem ápolószerekkel a Mylens.hu nál és így annyit spóroltam, hogy még egy felső is kitelt az árából! 


Szabó Edit
Debrecen

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM

 • Anyaga: senofilcon A
 • Kiszerelés: 6 db/doboz
 • Oxigén áteresztőképesség: 129.00
 • Víztartalom: 38.00
 • UV védelem: van
Asztigmiások számára kifejlesztett kontaktlencse, amely a pislogást használja fel a stabilizációra – így nem fordul el például oldalfekvéses TV nézés közben sem. Az ACUVUE® OASYS™ for ASTIGMATISM kontaktlencsék HYDRACLEAR™ Plus technológiával készülnek, melynek segítségével sikerült a lencse belsejébe ágyazni a nedvesítő molekulát, ezáltal egy lágy, selymes kontaktlencsét hozva létre, amely egész napos kényelmet nyújt. A kontaktlencse kihívásokkal teli környezetben is kitűnően teljesít: számítógép monitora előtt töltött hosszú órák, a központi fűtéses lakások, a légkondicionált irodák és a füstös szórakozóhelyek. A nap végén is tökéletes, extra kényelmet nyújt szemednek: síkos, nedves felszíne és tökéletes kialakítása kategóriájából kiemeli ezt a lencsét. Szemszárazság: elfelejtve!
Az ACUVUE® OASYS™ for ASTIGMATISM kontaktlencsében aludni is lehet (minden esetben figyelembe kell venni a lencse illesztőjének tanácsait!). A jelenleg legmagasabb UV védelemmel ellátott lágy kontaktlencse Magyarországon: a káros UVB sugarak 100%-át szűri!
A tórikus kontaktlencsék közül a legmodernebb választás.
Db: Sph: BC: Dia: Cyl: Axis:
Szállítás:
2 munkanap raktári lencséknél
10.600 Ft

Átlagos bolti ár:

15.901 Ft

Mylens.hu ár:

10.600 Ft

Megtakarítás:

5.300 Ft

A kategória minőségi ajánlata

A „Pupilla-intelligens” kialakítással (PUPIL INTELLIGENT DESIGN™) készülő ACUVUE® BIFOCAL™ öt láthatatlan koncentrikus körből épül fel, amely lehetővé teszi, hogy élesen lásson közelre és távolra egyaránt. Kitűnő megoldás presbyopiára, a szemüveg megfelelő alternatívája lehet. Kényelmes lencse az ACUVUE® termékek égisze alatt....
12.473 Ft

Más kihordási idejű lencsét szeretnél?

Tulajdonságai megegyeznek az AIR OPTIX™ AQUA lágy, szilikon-hidrogél kontaktlencse tulajdonságaival. A CIBA VISION legújabb fejlesztése presbyopiás páciensek részére kiváló látást biztosít.
A Precision Transition Design technológia révén tiszta, éles látást biztosít valamennyi távolságra.
5X több oxigént biztosít viselője számára, mint a hagyományos...
17.142 Ft
ÚJ! A DAILIES® AQUA Comfort PLUS lágy, hidrogél kontaktlencse 1 napos viselési idővel. Egy lencse AquaComfort™ (PVA) nedvesítő anyaggal, amely hidratálja a szemet minden pislogás alkalmával. Ezáltal kényelemérzetet biztosít a felhelyezés pillanatától kezdve – akár egész napon át. Egyszerű, mert...
18.571 Ft